ERZURUM / KARAYAZI - Karayazı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Karayazı Çok Programlı Anadolu Lisesi

YENİ MAH. BILINMEYEN7 SK. NO 9 KARAYAZI / ERZURUM
Vizyon
Zeka düzeyleri ile yetenekleri yüksek olan öğrencileri bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen, en az bir yabancı dili çok iyi bilen konuşabilen, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, yeni teknolojileri kullanan, yeni bilgiler üreten ve yeni projeler hazırlayabilen, dünya ile yarışan, etkili ve nitelikli, çağdaş demokratik ve laik bireyler olarak topluma kazandırmaktır.
Misyon
Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili,becerili, özgüvenli olmalarını,problemlerin çözümünde bilimsel yöntemi kullanılma gerekliliğini kavramalarını,  Bilgi toplumunun gereksinimi olan araştırmacılar olarak yetişmelerini,  Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Doğal Gaz
Yaya
Yeni Mh. Bilinmeyen7 Sk. No. 9 Karayazı Erzurum
İl Merkezine 120 km. İlçe merkezine 300 m.